Back to top

Nový DAC store, nové múzeum - a nový dres!

Publikované: 27. február 2018 - 16:01
V piatok svoje brány otvára vynovený fanshop a prvé klubové múzeum.

Už v piatok poobede, deň pred derby stretnutím s Trnavou, otvorí svoje brány predajňa DAC store aj prvé klubové múzeum. Vynovený fanshop so širokou škálou produktov, prepojený s múzeom mapujúcim 114-ročnú históriu klubu, sa bude nachádzať na prízemí novej hlavnej tribúny, medzi hlavnou a Bronz VIP recepciou.

V ponuke DAC store nájdete 100% klubové produkty v dvoch kategóriách: fanúšikovská verzia výrobkov Macron, ktoré nosia aj hráči A mužstva, ako aj kolekcia pánskeho, dámskeho a detského oblečenia a fanúšikovských predmetov vyrobených špeciálne pre náš klub, tzv. DACstyle výrobky.

V piatok sa začína aj predaj nových dresov Macron, v ktorých mužstvo nastúpi už na sobotňajšie duel proti trnavskému Spartaku. Viac o ňom prezradíme v najbližších dňoch. Kúpte si nový dres DAC a príďte v ňom už na derby s Trnavou!

Slávnostné otvorenie s viacerými prekvapeniami a za účasti bývalých aj súčasných hráčov klubu sa uskutoční v piatok 2. marca 2018 o 16.00 h a prinesieme vám ho v živom prenose na našom YouTube kanáli. Pre verejnosť budú DAC store aj múzeum prístupné už o polhodinu neskôr, o 16.30 h.

Otváracie hodiny:

Pondelok až piatok: 11.00-19.04

Sobota: 09.00-12.00

V deň zápasu: otvárame 3 hodiny pred zápasom, zatvárame hodinu po záverečnom hvizde.

Vstup do múzea je zdarma!

Pokiaľ máte k dispozícii predmety a informácie, ktoré môžu napomôcť pri ďalšom zveľaďovaní nášho klubového múzea, pošlite nám, prosím, na adresu muzeum [at] fcdac.sk kontaktné údaje a informáciu, na aké obdobie, stretnutie prípadne osobnosti sa dané artefakty vzťahujú.

Zdroj: fcdac.sk

Toto ste už čítali?

Tagy: DAC
Cookies