Back to top

Kristopher Vida: Vypredaný štadión extra motiváciou

Publikované: 27. apríl 2018 - 15:27
Maďarský krídelník DAC-u je presvedčený, že už tento víkend definitívne potvrdíme postup do Európskej ligy.

„V posledných štyroch zápasoch sme zvíťazili, darilo sa nám strieľať sme góly, takže na zajtrajší duel sa pripravujeme vo výbornej nálade. Mužstvu sa darí, hráme veľmi dobre. Vraj bude vypredané, čo znamená ďalšiu motiváciu navyše. V kabíne vládne skvelá atmosféra, dobre sme sa pripravili na súpera a urobíme všetko pre zisk troch bodov,“ vyhlásil Kristopher Vida pred zajtrajším duelom s dvojnásobným majstrom z Trenčína.

Mužstvo má na dosah postup do Európskej ligy, ale ako sa hovorí - posledný krok býva najťažší. „To je pravda, ale myslím si, že túto situáciu zvládame veľmi dobre a otázku účasti v Európe vyriešime už tento víkend. Ak sa to podarí, budúci týždeň to môžeme osláviť. Po postupe do hornej skupiny nadstavby to bol ďalší cieľ mužstva a bolo by krásne to dosiahnuť.“

Dvadsaťdvaročný krídelník strelil v 25 stretnutiach tejto ligovej sezóny štyri góly, z toho tri práve do trenčianskej siete. Všetky na ihrisku súpera. „Budem sa snažiť presadiť aj v tomto zápase a potom môžeme definitívne vyhlásiť, že sa mi proti Trenčínu darí. Najdôležitejšie však bude, aby tri body zostali doma,“ verí Vida, ktorý zároveň prezradil, čo ho momentálne najviac motivuje. „To, aby som si udržal formu z posledných troch stretnutí a po zajtrajšom zápase malo mužstvo istotu účasti na európskej pohárovej scéne.“ Držíme palce, aby to vyšlo!

Zdroj: fcdac.sk

Toto ste už čítali?

Cookies