Back to top

Bednár: návrat v marci

Publikované: 22. január 2019 - 11:00
Devätnásťročný stredopoliar sa pre zranenie členka vráti na trávniky približne o mesiac a pol.
Bednár: návrat v marci

Uplynulo len niečo vyše desať minút zo sobotňajšieho prípravného stretnutia DAC-Soroksár (1:0), keď sa Martin Bednár s veľkým revom zvalil na zem. Chytil sa za ľavý členok a bolo zrejmé, že to nebude len drobný šrám. V jeho okolí nebol žiaden protihráč, zranenie si privodil sám.

Hneď po zápase išiel do nemocnice na röntgen, dnes absolvoval kontrolné vyšetrenie vrátane CT. Lekári následne vyniesli neúprosný ortieľ - poranenie mäkkých častí členka, konkrétne poškodené väzy v ľavom členku. Bednár, ktorý k nám prišiel v rozbehnutej jesennej časti, dostal na nohu sadru. Nosiť ju bude tri týždne, následne ho čaká približne rovnako dlhá rehabilitácia. Na trávniky sa teda vráti najskôr v prvej polovici marca.

Zároveň to znamená, že Bedňa vynechá sústredenie mužstva v Turecku. „Doteraz najvážnejšie zranenie v kariére som utrpel zhruba pred pol rokom, kedy som mal výron v členku. Som veľmi sklamaný, snažil som sa totiž čo najlepšie zapôsobiť na trénera. Viem, že nás v úvode jari čaká dôležitý súboj proti Slovanu, na ktorý som sa veľmi tešil. Budem tvrdo pracovať a urobím všetko pre to, aby som sa vrátil silnejší,“ vyhlásil rodák z Prešova, ktorý má na konte 35 ligových štartov a jeden gól.

Zdroj: fcdac.sk

Toto ste už čítali?

Cookies