Back to top

Norbert Balogh: Čakal som oveľa lepší debut

Publikované: 20. február 2022 - 16:02
„Ďakujeme fanúšikom, že nás prišli podporiť. Nezaslúžili si takýto výsledok, čo platí aj pre klub, hráčov a trénerov. Musíme to čo najskôr napraviť.“ Norbert Balogh sa stal 397. hráčom DAC-u v najvyššej súťaži.
Norbert Balogh: Čakal som oveľa lepší debut

„Som veľmi smutný a mrzí ma, že moja premiéra v drese DAC-u skončila prehrou. Hneď po príchode na trávnik som mal strelu, ktorá, žiaľ, neskoro začala padať a skončila nad bránkou. Mohlo to tam padnúť a potom by zápas nabral iný smer. Som sklamaný, čakal som oveľa lepší debut, ale taký je futbal. Hneď od prvej minúty sme domácich zatlačili, mali sme prevahu, no žiaľ chýbala väčšia presnosť vo finálnej fáze, posledné prihrávky neboli adresné, preto sme naše útoky nedokázali zakončiť. Domáci sa spoliehali na rýchle brejky a čakali, aby sme to ešte viac otvorili a po našich stratách si nabiehali do voľných priestorov. Žiaľ, takto sa zrodil aj prvý gól, ale už sa musíme sústrediť na ďalší zápas. Treba zdvihnúť hlavy. Ďakujeme fanúšikom, že nás prišli podporiť. Nezaslúžili si takýto výsledok, čo platí aj pre klub, hráčov a trénerov. Musíme to čo najskôr napraviť,“ povedal po piatkovom ligovom stretnutí Zlaté Moravce-DAC (2:0) Norbert Balogh, čerstvá posila našej ofenzívy.

Od zajtra 26-ročný Balogh sa pripojil k žlto-modrým iba začiatkom tohto týždňa a stal sa 397. hráčom, ktorý nastúpil v našich farbách v najvyššej súťaži. „Potrebujem sa viac zohrať s mužstvom a osvojiť si jeho herný štýl. Pred zápasom som absolvoval len tri tréningy a musím pracovať na tom, aby som sa čím skôr adaptoval a bol efektívny,“ doplnil bývalý hráč Debrecínu, Palerma, APOEL-u Nikózia, Hull City a Honvédu Budapešť.

dac1904.sk

Toto ste už čítali?

Cookies