Back to top

Levente Bősze podpísal profesionálnu zmluvu

Publikované: 11. júl 2024 - 13:35
Talentovaný stredopoliar z tímu DAC Akadémie U19 podpísal s klubom DAC zmluvu do leta 2027.
Levente Bősze podpísal profesionálnu zmluvu

Pätnásťročný odchovanec DAC-u Levente Bősze (nar. 18. februára 2009) podpísal prvú profesionálnu zmluvu vo svojej kariére. Náš klub si zabezpečil služby talentovaného útočného stredopoliara do 30. júna 2027.

Levente Bősze sa narodil v Győri a základné futbalové prvky si osvojil vo farbách ETO FC. Maďarský hráč začal hrať futbal v našej akadémii pred štyrmi rokmi, kde prešiel fantastickým vývojovým procesom. Napriek pätnástim rokom už v uplynulej sezóne posilnil náš mládežnícky celok U19, pričom je tiež členom maďarskej reprezentácie do 16 rokov.

„Zmluva ma veľmi potešila, pretože som po nej túžil celé roky. Som šťastný, že som sa k tomu dostal, tvrdá práca teraz priniesla ovocie. Odohral som už dva prípravné stretnutia s A-mužstvom, dáva mi to veľkú sebaistotu, že sem patrím už aj „na papieri“. Moji spoluhráči boli veľmi ústretoví. Chcel by som sa ukázať aj v súťažnom zápase. Urobím všetko pre to, aby som odohral čo najviac zápasov a v nich vydal zo seba maximum. Túžobne očakávam, aby som mohol hrať pred našimi fanúšikmi,“ povedal Levente Bősze po podpise zmluvy.

„Skutočnosť, že Levente podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu, je výsledkom tvrdej práce ľudí pracujúcich v akadémii a jeho rodiny. Našou úlohou je teraz čo najlepšie ho pripraviť na profesionálny futbal, majúc na pamäti, že má stále len 15 rokov. Ďakujeme všetkým, ktorí sa na tom podieľali, a tešíme sa na spoluprácu s takým talentovaným hráčom, akým je Levente,“ privítal medzi dospelými Bőszeho výkonný riaditeľ nášho klubu, Jan Van Daele.

dac1904.sk

Toto ste už čítali?

Cookies