- Ako ste prežívali čas, keď ste museli mať zatvorené? Co na to hostia?
My sme zatvorili v sobotu ráno. Pomaly, rozdeliac si robotu, pustili sme sa do jarného upratovania, spolu so servírkami. Nevedeli sme, kedy budeme môcť znovu otvoriť. S ľuďmi sme udržiavali pravidelné spojenie, veľká väčšina hostí prijímala opatrenie, že nemôžu ísť do presa, žartovne.
- Aký bol nápor po znovuotvorení?
Práve po otvorení sa ukázalo, že sme boli zatvorení naozaj dlhý čas. Ľuďom chýbalo, že si nemohli sadnúť na čapované pivo, čapovanú kofolu a pohovoriť si s priateľmi.
- Dodržiavajú hostia predpisy, sú uzrozumení s nariadeniami?
Pravda, deliace plexisklo na stoloch im pripadá smiešne, ale všetky nariadenia dodržujú. Aj my sa snažíme, aby sme nepracovali v akomsi kŕči!
- Čo hostia pijú najviac?
Teraz najviac ide čapované pivo a čapovaná kofola, ale pravdu povediac, ešte aj ich chuť je iná, po takej dlhej prestávke.
- Z vášho pohľadu, poučili sme sa v niečom z uplynulej doby?
Vždy treba vo všetkom hľadať aj kladnú stránku. Ľudia sa snáď naučili ceniť si aj také veci, ktoré už v tejto uponáhľanej dobe nepovažovali za dôležité.
-rovin-
foto: Fácán Pressó
Toto ste už čítali?
Degustačná večera s ochutnávkou remeselných pív
Doprajte si príjemné chvíle s partnerom či v spoločnosti...
Vláda schválila zoznam obcí, v ktorých vzniknú centrá zdieľaných služieb
Vo vybraných 22 obciach z najmenej rozvinutých regiónov...