Back to top

Do práce na bicykli – Registrácia tímov je možná až do 5.5.2019.

Publikované: 3. apríl 2019 - 12:01
Po piatich úspešných ročníkoch kampane Do práce na bicykli aj v roku 2019 sa tešia registrácii čo najviac tímu do 6. ročníka národnej kampane, do ktorej - ako v predchádzajúcich - sa zapojí aj mesto Dunajská Streda.
Do práce na bicykli –  Registrácia tímov je možná až do 5.5.2019.

Do práce na bicykli (DPNB) je národná kampaň, ktorej hlavným cieľom je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy v mestách, vyzvať samosprávy na Slovensku, aby vytvárali kvalitné podmienky pre ekologické druhy dopravy v meste.

Koordinátorom a odborným garantom súťaže je: Občianska cykloiniciatíva Banská Bystrica, ktorej druhým cieľom je motivovať zamestnávateľov, aby budovali vo svojich sídlach vhodné podmienky pre zamestnancov, ktorí dochádzajú do práce na bicykli. 

Ďalším cieľom je  motivovať zamestnancov, aby viac používali túto formu alternatívnej dopravy pri každodennom cestovaní do práce, aby nielen jazda na bicykli, ale aj každodenný život v našom meste bol príjemnejší, zdravší a kvalitou sa približoval vyspelým európskym metropolám.

Viac podrobností o súťaži Do práce na bicykli 2019, ako aj o podmienkach a možnostiach zapojiť sa do súťaže o bonusové ceny nájdete na webovej stránke kampane.

 

Toto ste už čítali?

Cookies