Publikované: 3. január 2022 - 17:49

Podmienkou na otvorenie v režime OP je obsadenosť maximálne do 50 % kapacity zariadenia, obsadenie jedného stola najviac štyrmi osobami alebo osobami z jednej domácnosti a zabezpečenie dvojmetrových odstupov medzi stolmi. Konzumácia pokrmov alebo nápojov je povolená výlučne posediačky. Maximálna kapacita 50 % sa netýka závodných, školských a podobných jedální.
Prevádzky môžu v režime základ naďalej fungovať prostredníctvom výdaja jedál a nápojov zabalených na odber so sebou.
teraz.sk, -rovin-
Toto ste už čítali?

TTSK: Festival letectva na župnom letisku v Piešťanoch prinesie veľkolepú vzdušnú šou aj poctu historickým výročiam
Letisko v Piešťanoch, ktorého majoritným akcionárom je...

TTSK: Trnavský kraj spúšťa digitálne zdravie, cez telemedicínu pomôže pacientom s prevenciou kardiovaskulárnych ochorení
Po úspechu projektu SOS tlačidiel pre 500 osamelo...