Publikované: 3. január 2022 - 17:49

Podmienkou na otvorenie v režime OP je obsadenosť maximálne do 50 % kapacity zariadenia, obsadenie jedného stola najviac štyrmi osobami alebo osobami z jednej domácnosti a zabezpečenie dvojmetrových odstupov medzi stolmi. Konzumácia pokrmov alebo nápojov je povolená výlučne posediačky. Maximálna kapacita 50 % sa netýka závodných, školských a podobných jedální.
Prevádzky môžu v režime základ naďalej fungovať prostredníctvom výdaja jedál a nápojov zabalených na odber so sebou.
teraz.sk, -rovin-
Toto ste už čítali?

Návštevnosť Trnavského kraja sa vrátila na rekordnú úroveň spred pandémie
V júni 2025 sa v hoteloch a penziónoch na území...

Pozor na podvodné balíky – môžu vás stáť peniaze aj nervy
Polícia varuje verejnosť pred podvodníkmi, ktorí...