Publikované: 3. január 2022 - 17:49

Podmienkou na otvorenie v režime OP je obsadenosť maximálne do 50 % kapacity zariadenia, obsadenie jedného stola najviac štyrmi osobami alebo osobami z jednej domácnosti a zabezpečenie dvojmetrových odstupov medzi stolmi. Konzumácia pokrmov alebo nápojov je povolená výlučne posediačky. Maximálna kapacita 50 % sa netýka závodných, školských a podobných jedální.
Prevádzky môžu v režime základ naďalej fungovať prostredníctvom výdaja jedál a nápojov zabalených na odber so sebou.
teraz.sk, -rovin-
Toto ste už čítali?

Napriek konsolidácii Trnavský kraj podporí obce a organizácie dotáciami až vo výške 540-tisíc eur
Trnavský kraj aj v roku 2025 finančne podporí aktivity...

Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska ocení najlepšie hotely na Slovensku!
Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) dnes...