Back to top

Zabavte sa v Thermalparku: rozhýbu vás animátori aj minigolf

Publikované: 21. júl 2024 - 11:29
V letných horúčavách je dobré dopriať si relax; ešte lepšie pri vode. Návštevníkov Thermalparku okrem množstva zážitkov vo vode očakávajú aj s doplnkovými príležitosťami zabaviť sa: či už pri programoch animátorov, alebo na obnovenom minigolfovom ihrisku. Deti teraz dokonca čaká aj nové ihrisko.
Zabavte sa v Thermalparku: rozhýbu vás animátori aj minigolf

Nielen kúpanie vo vode môže byť v lete zážitkom v Thermalparku v Dunajskej Strede, návštevníci kúpaliska môžu využiť aj ďalšie možnosti na zábavnú rekreáciu. Okrem exteriérového šachu či stolného tenisu si môžete zahrať futbal na ihrisku s umelou trávou, vyskúšať si plážový volejbal, zajazdiť si na vodnom bicykli alebo na paddleboarde na jazere.

Každé leto už niekoľko rokov očakávajú záujemcov – to všetko je súčasťou letnej ponuky Thermalparku.

Horúcou novinkou aktuálneho horúceho leta oslovujú milovníkov programy animátorov (od utorka do nedele, od rána do večera, resp. v nedeľu vždy až do neskorého popoludnia). Minidiskotéka pre najmenších, aquagym aj pre väčších, šikovnostné hry, futbal i volejbal pre všetkýchgolfu: otvorili minigolfové ihrisko pri penzióne Biely dom v príjemnom tieni, ktorý ponúkajú bohaté koruny stromov. Zahrať si môžete od utorka do nedele, medzi 14:00 a 21:00.

Okrem existujúcich ihrísk na deti čaká aj nové „hracie pole”, ktoré nájdete vedľa kempingu, pred nedávno odovzdanou budovou nového penziónu.

Hľadáte relax a zábavu? Skvelá príležitosť vás čaká priamo v našom meste, v dunajskostredskom Thermalparku!

Text a foto: Vince Rózsár

Toto ste už čítali?

Cookies