Back to top

Poďme spolu na DAC - aj v ročníku 2018/19!

Publikované: 20. september 2018 - 10:07
DAC sa aj v novej sezóne teší na návštevu žiakov a študentov na štadióne!

Projekt „Poďme spolu na DAC!“, určený pre žiakov a študentov základných a stredných škôl, ktorí chcú naživo zažiť atmosféru MOL Arény, má za sebou rok a pol. Smelo môžeme vyhlásiť, že táto iniciatíva našla veľmi pozitívnu odozvu. Dosiaľ k nám zavítalo spolu takmer štyristo žiakov a študentov trinástich škôl z Dunajskej Stredy a širšieho okolia. Po letných prázdninách a rizikovom derby s Trnavou pokračujeme aj v novom školskom roku 2018/19!

Prvým zápasom v sezóne 2018/19, na ktorom privítame v MOL Aréne mladých návštevníkov, bude súboj DAC-Zlaté Moravce v sobotu 6. októbra 2018 o 18.00 h.

Registrovať sa na uvedené stretnutie môžete do stredy 26. septembra do 24.00 h cez formulár, ktorý si môžete stiahnuť tu. Vyplnený registračný formulár prosíme zaslať na emailovú adresu jatek [at] fcdac.sk. Do prihlášky uveďte stručné zdôvodnenie, prečo by sme mali vybrať práve vašu školu, organizáciu. Subjekt, ktorý pošle najtrefnejšiu odpoveď, sa môže tešiť na návštevu hráčov DAC-u a zápasu v MOL Aréne.

O projekte „Poďme spolu na DAC!“

Organizovaný zážitkový výlet na domáce stretnutia DAC-u pozostáva zo zabezpečenia dopravy, vstupeniek, fotenia a suveníru. Projektu sa môžu zúčastniť školy, družstvá a organizácie v maximálnom počte 30 detí a 2 dospelí ako pedagogický dozor. Vzhľadom na kapacitné možnosti môžeme na každom stretnutí privítať iba jednu vybranú školu alebo organizáciu. Od ligového ročníka 2017/18 sa projekt stal súčasťou Futbalmánie.

FC DAC 1904 zabezpečí nasledovný rámcový priebeh akcie (odhadovaná dĺžka cca 3-4 hodiny):

- Vyzdvihnutie žiakov v mieste školy (2 hodiny pred zápasom, max. 100 km v okolí Dunajskej Stredy)
- Doprava na zápas autobusom DAC
- Odovzdanie suvenírov
- Návšteva zápasu DAC
- Fotenie
- Návrat autobusom po zápase

Všetky uvedené aktivity projektu ponúka DAC školám a organizáciám ZDARMA!

Zdroj: fcdac.sk

Toto ste už čítali?

Cookies