Back to top

„Poďme spolu na DAC!“ - pokračujeme v ročníku 2018/19!

Publikované: 10. máj 2018 - 10:32
V rámci končiacej sa sezóny sme ako poslednú do projektu „Poďme spolu na DAC“ vybrali Strednú odbornú školu s VJM v Dunajskej Strede.

Stretnutie DAC-Trenčín bolo posledným v prebiehajúcej sezóne, na ktoré zavítali mladí fanúšikovia v rámci projektu „Poďme spolu na DAC!“ Návštevu MOL Arény aj následné osobné stretnutie s našimi hráčmi si mohli užiť žiaci zo Strednej odbornej školy s VJM na ulici Gyulu Szabóa v Dunajskej Strede.

Vzhľadom na veľký záujem sme sa rozhodli, že náš projekt „Poďme spolu na DAC!“ bude pokračovať aj v novom školskom roku 2018/19! Sledujte náš web pre detaily ohľadom registrácie!

O projekte „Poďme spolu na DAC!“

Organizovaný zážitkový výlet na domáce stretnutia DAC-u pozostáva zo zabezpečenia dopravy, vstupeniek, fotenia a suveníru. Okrem účasti na zápase v MOL Aréne sa deti môžu tešiť aj na stretnutie s vybranými hráčmi priamo v škole. Vzhľadom na kapacitné možnosti môžeme na každom stretnutí privítať iba jednu vybranú školu alebo organizáciu. Pred začiatkom ligového ročníka 2017/18 sa projekt stal súčasťou Futbalmánie.

Projektu sa môžu zúčastniť školy, družstvá a organizácie v maximálnom počte 30 detí a 2 dospelí ako pedagogický dozor.

FC DAC 1904 zabezpečí nasledovný rámcový priebeh akcie (odhadovaná dĺžka cca 3-4 hodiny):

- Vyzdvihnutie žiakov v mieste školy (2 hodiny pred zápasom, max. 60 km v okolí Dunajskej Stredy)
- Doprava na zápas autobusom DAC
- Odovzdanie suvenírov
- Návšteva zápasu DAC
- Fotenie
- Návrat autobusom po zápase

Všetky uvedené aktivity projektu ponúka DAC školám a organizáciám ZDARMA!

DAC-Trenčín: zážitky a reakcie zo Strednej odbornej školy s VJM na ulici Gyulu Szabóa v Dunajskej Strede

„Študenti našej školy dostali nádherný darček, pretože po viacerých neúspešných predchádzajúcich pokusoch sme sa stali súčasťou projektu Futbalmánie. DAC si tentoraz vybral nás, vďaka čomu sme mohli naživo vidieť ligové stretnutie DAC-Trenčín. Pred zápasom sme nazreli do DAC múzea, prevzali sme si darček od klubu - šály, a usadili nás v hľadisku.

V polčase nám hráči na hracej ploche podpísali šály a nasledovalo spoločné fotenie.

O niekoľko dní hráči DAC-u zavítali k nám do školy. Bol to úžasný deň, ktorý zakončil spoločný futbalový zápas na školskom dvore.

Podobné stretnutia sú veľmi dôležité a som rád, že naši žiaci mohli na vlastnej koži spoznať, aká je v živote dôležitá výdrž a silná vôľa pre dosiahnutie vlastných cieľov.

Ďakujeme DAC-u za príležitosť, na tieto dni budeme spomínať do konca života!” (Levente Klőr, učiteľ)

„Od hráčov sme sa čo-to naučili, stretnutie s nimi bolo veľmi poučné. Po besede nasledovala autogramiáda, fotenie a vzájomný zápas, ktorý vyhrali DACisti 5:2. Pekný zážitok pre nás!” (Bálint)

„S úžasom sme pozerali, čo títo hráči dokážu. Hrať proti nim bol obrovský zážitok.“ (Zoltán)

„Mal som možnosť už vykonať slávnostný výkop a vtedy ma určite nenapadlo, že si onedlho proti týmito hráčom zahrám na našom školskom dvore. Chalani zodpovedali všetky naše otázky, boli veľmi priateľskí. Stretnutie s nimi zostane nezabudnuteľné pre mňa aj pre celú našu školu.“ (Olivér)

Zdroj: fcdac.sk

Toto ste už čítali?

Tagy: DAC
Cookies