Ingrediencie
2 cibule
2 vajcia
maslo
olivový olej
soľ
mleté korenie 4 farieb
Postup prípravy
Vezmeme si jednu väčšiu cibuľu, približne v strede ju prekrojíme, aby nám ostal jeden veľký krúžok. ten posypeme troškou múky a vložíme na jemne vymastený plech (my sme na vymastenie použili maslo). Na chvíľku plech vložíme do rúry, predhriatej približne na 150°C
Po chvíľke vytiahneme a do stredu cibuľového krúžka vyklepneme jedno vajce. ak máte správny odhad, nič by nemalo pretiecť mimo krúžku. Upečieme a podávame... aby sme ale zbytočne neplytvali ostatnou cibuľou, orestovali sme ju na panvici s trochou masla a olivového oleja. Podľa chuti môžeme všetko osoliť, okoreniť a je všetko hotové.
Toto ste už čítali?
Včelie uštipnutie – torta (Bienenstich)
Z akého dôvodu dostane taká jemná, chutná sladkosť takéto...
Pite s Feta syrom, špenátom, v obale zo sladkých zemiakov
Tento recept je vzorom toho, ako pekne v jedle...