Back to top

GiGi šperky, desať rokov srdcom a dušou

Publikované: 16. marec 2016 - 9:14
Svadobná sezóna je za dverami, jej nevyhnutnými náležitosťami sú obrúčky a snubné prstene.

 

Okrem iných, aj toto bola téma nášho rozhovoru s majiteľkami klenotníctva, Ing. Martou Drahošovou a Anikó Csiba. Hneď na úvod sme sa dozvedeli, že nedávno oslávili  10. výročie fungovania svojej predajne – skrátka, majú za sebou už nejakú skúsenosť. Je to malý rodinný podnik, do ktorého obe vkladajú svoje srdce a dušu, dobrý vkus a možno práve vďaka tomu už úspešne pôsobia toľké roky.

Obrúčky majú podľa tohtoročnej módy zvyčajne kombinované zloženie, sú vyrobené z bieleho a červeného zlata. Populárny je barokový štýl, gravírovanie a pre dámy aj zdobenie  kamienkami.  Používa sa najmä zirkón, v poslednej dobe často aj diamant, ale na želanie zákazníka vedia zaobstarať hocijaký drahokam, či sa jedná o smaragd, zafír či rubín ... Záujemcovia si okrem vystavených prsteňov môžu  vybrať aj z viacerých katalógov, čo znamená viac stoviek vzorov prsteňov. Zaujímavé je však to, a v tom sa líšia od iných obchodov, že v Klenotníctve GiGi navrhujú a vyrábajú prstene aj na objednávku podľa vlastnej predstavy zákazníka.  Môžete si dohodnúť termín s klenotníkom, po vzájomnej dohode  už vyrobil veľa nádherných, unikátnych šperkov.

Samozrejme, keďže sa jedná o klenotníctvo, nezaoberajú sa len  prsteňmi.  Môžete tu kúpiť aj retiazky, náušnice, náramky – zo striebra, zlata, chirurgickej ocele, šperky Cango & Rinaldi, nástenné a  náramkové hodinky.

Obyvateľom mesta Dunajská Streda ponúkajú aj zľavu! Kto je držiteľom vernostnej karty, dostane 10 % zľavu (ktorá s výnimkou zlatých šperkov platí na celý sortiment).

Facebooková stránka Klenotníctva GiGi: https://www.facebook.com/gigi.ekszeruzlet?fref=ts.

A nezabudnite: Spomedzi tých, ktorým sa páči (like) článok o klenotníctve alebo ho bude zdieľať, budúci týždeň v pondelok vyžrebujeme budúceho majiteľa darčekovej poukážky v hodnote 20 €, ktorú si bude môcť uplatniť v Klenotníctve GiGi .

 

Toto ste už čítali?

Cookies