
POTREBUJEME:
- 100 g bielej čokolády
- 100 g masla
- 2 celé vajcia
- 30 g cukru
- 80 g polohrubej múky
- štipku soli
- 4-5 jahôd
PRÍPRAVA:
Na cca 16 kúskov
- Čokoládu spolu s maslom dáme do misy a rozpustíme, hoci v mikrovlnnej rúre. Pridáme suché ingrediencie: cukor, múku zmiešanú so soľou.
- Necháme trochu vychladnúť a pridáme vajcia. Všetko dobre premiešame.
- Pekáč o rozmere asi 20x20 cm vystelieme papierom na pečenie, vlejeme pripravenú hmotu a na ňu pravidelne naukladáme rezy z jahôd, asi pol cm hrubé.
- Trúbu predhrejeme na 170 stupňov a pečieme asi 20-25 minút.
Typ: Oplatí sa dávku zdvojnásobiť, keďže veľmi rýchlo sa míňa.
Szabó B. Csilla / szabobcsilla.com / Little wonders
Toto ste už čítali?

Hráškové pyré s chrumkavým cícerom a kešu smotanou
Mám veľmi rada zelený hrášok, už aj na pohľad. A je taký...

Včelie uštipnutie – torta (Bienenstich)
Z akého dôvodu dostane taká jemná, chutná sladkosť takéto...