Potrebujeme:
- 8-10 zemiakov
- soľ
- 1-2 PL oleja
Príprava:
Tajomstvo spočíva v tom, že zemiaky treba nakrájať natenko. Ja som si vzala na pomoc svoj robot, takto to ide rýchlo, a dostaneme primerane tenké lupienky.
Po nakrájaní lupienky mierne osolíme, poukladáme na papierom vyložený plech tak, ako vidíte na obrázku. Pokvapkáme olejom a dáme do trúby predhriatej na 160-170 stupňov, kým nezmäknú a potom sčervenajú. Trvá to približne 45-50 minút. Jednoduché, zbožňovaniahodné.
Szabó B. Csilla / szabobcsilla.com / Little wonders
Toto ste už čítali?
Chute Kukkónie – Ľahký a rýchly kurací paprikáš s domácimi rezancami
V dňoch, keď sme doma, dostávajú sa do popredia také...