Výnimočné a jedinečné chute Žitného ostrova z kuchyne šéfkuchára, majstra jedál Kukkónie, Imreho Bindicsa a jeho hostí...
Čo jedli naši predkovia? A dnes by čo jedli najradšej? Prečo je dobré to domáce, tradičné? Ako sa dá variť jednoducho, ale predsa po novom?
Objavte s nami kuchyňu Žitného ostrova, takmer už zabudnuté jedlá našich starých rodičov a prarodičov!
Toto ste už čítali?
![Korenistý kuskus s dusenou zeleninou, cícerom a opečenými mandľami](https://dunajskostredsky.sk/files/styles/90x65/public/images/article/2020/%C3%A1pr/23/img-3932.jpg?itok=ojM4T33f)
Korenistý kuskus s dusenou zeleninou, cícerom a opečenými mandľami
Kavalkáda farieb a chutí, to je mimoriadne korenistý,...