Potrebujeme: hliníkovú tácku na grilovanie
Postup:
Z fenikla odrežeme vňať, odstránime vonkajšie listy, nakrájame ho na menšie kocky a uvaríme vo vriacej osolenej vode domäkka. Scedíme a necháme odkvapkať.
Medzitým nakrájame nadrobno sušené paradajky, olivy, cesnak a lístky majoránu.
Syr feta osušíme od prebytočnej tekutiny a rozrežeme na polovicu. Každú polovicu potom priečne rozrežeme na polovice. Na hliníkovú tácku položíme vedľa seba 2 kúsky syra feta, na ne navrstvíme feniklovo-paradajkovú zmes, osolíme, okoreníme a prikryjeme zvyšnými kúskami syra. Zľahka pritlačíme. Grilujeme približne 15 – 20 minút, kým syr zmäkne.
Toto ste už čítali?
![Chute Kukkónie – Ľahký a rýchly kurací paprikáš s domácimi rezancami](https://dunajskostredsky.sk/files/styles/90x65/public/images/article/2020/m%C3%A1r/17/nyitokep_kukkonia_izei.jpg?itok=-IAEr1yR)
Chute Kukkónie – Ľahký a rýchly kurací paprikáš s domácimi rezancami
V dňoch, keď sme doma, dostávajú sa do popredia také...
![Včelie uštipnutie – torta (Bienenstich)](https://dunajskostredsky.sk/files/styles/90x65/public/images/article/2020/m%C3%A1j/25/25-05-2020_mehcsipes-torta2.jpg?itok=f8d7BnpZ)
Včelie uštipnutie – torta (Bienenstich)
Z akého dôvodu dostane taká jemná, chutná sladkosť takéto...